;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2
zaterdag 28 sep ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast:Blanks, I Am Oak, Leonie Meijer en The New Shining.

Blanks

Simon de Wit begon op YouTube met covers van hits van Post Malone en Ariana Grande. Met meer dan 850.000 abonnees loopt dat zo goed dat hij bedenkt zijn eigen muziek te maken. Voor de clip bij zijn eerste single ‘Wave’ gebruikt hij ingezonden beelden van zijn volgers.

Leonie Meijer

Met de release van eerste single ‘Anyway’ presenteert Leonie haar nieuwe album en begint haar 4e solo-theatershow met de toepasselijke titel ‘Perfect Solitude’. De nieuwe nummers die Leonie voor ‘Perfect Solitude’ schreef verschijnen op twee mini-albums.

I Am Oak

Op het nieuw album ‘Osmosis’ onthult Thijs Kuijken, spil van deze Utrechtse altfolkformatie, voor het eerst de oorsprong van de intuïtieve schrijfwijze en sound van de band. De titel verraadt het al: ‘Osmosis’ is een term voor het onbewust verwerken van bepaalde ideeën, ervaringen en kennis.


The New Shining

Rockband The New Shining verraste in 2012 vriend en vijand door een hit te scoren met het intieme, akoestische nummer ‘Can’t Make Up My Mind’. Na 5 jaar radiostilte komt er nu een nieuw album ‘ Elephant’: electro-rock met een flinke tik van de jaren 80. De eerste single is er al ‘ Looks Like Rain’.

 

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Gerard Alderliefste & Friends | Une Belle Histoire za 28 sep ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify