;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: 3JS, Ed Struijlaart, Naturally 7 en Diederik Nomden
zaterdag 12 okt ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: 3JS, Ed Struijlaart, Naturally 7 en Diederik Nomden

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

3JS
De 3JS hebben voor het eerst sinds het vertrek van gitarist Jan de Witte een nieuwe single gelanceerd. Het nummer, getiteld ‘De Toekomst’, is automatisch ook de eerste waarop zijn vervanger Robin Kuller meedoet. Alsook met de clubtour.

Naturally 7
Amerikaanse zangformatie Naturally 7 viert hun 20-jarig bestaan met een internationale tour en een overzichtsalbum ’20|20′. De heren van Naturally 7 produceren met hun stem het geluid van alle mogelijke muziekinstrumenten. Van 16 oktober t/m 9 november spelen ze 19 Nederlandse theaterzalen.

Ed Struijlaart
Ed Struijlaart werd meteen verkozen tot Radio 2 Topsong met zijn nummer ‘What I Like About You’. Zijn 4e Topsong al na: Tricks Up My Sleeve, Like December en Guitar. Hij staat in 44 theaters met de reprise ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’.

Diedereik Nomden
Terwijl hij de afgelopen tijd intensief toerde met The Analogues en Her Majesty, heeft Diederik Nomden ook nog tijd gevonden om te werken aan zijn tweede soloalbum. Hij speelt het leeuwendeel van de instrumenten op ‘Wingman Returns’ zelf.


Filmfestival - Lotte Walda za 12 okt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify