;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Alain Clark, Blackbird, Son Mieux en Back to Basic
zaterdag 19 okt ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Alain Clark, Blackbird, Son Mieux en Back to Basic

Alain Clark
Zijn nieuwste album heeft de titel ‘Sunday Afternoon’ gekregen en hij is net begonnen aan een grote solo theatertour. Hij nodigt in iedere stad ook een lokaal talent uit om één van zijn/haar eigen geschreven songs solo voor hem en zijn publiek te komen spelen.

Blackbird
Met haar zelfgeschreven debuutsingle ‘Wicked Song’ werd Blackbird in 2017 uitgeroepen tot NPO Radio 2 Nieuwe Naam. Haar volgende 2 nummers ‘Lost In The Middle’ en ‘The One’ werden R2 Topsongs. Haar nieuwste nummer heet ‘Tell Your Mama’.

 

Back to Basic
Back to Basic bestaat uit 8 muzikanten die hun sporen in de muziek al lang en breed verdiend hebben. Ze waren onder meer betrokken bij optredens en opnames van o.a. Joe Cocker, Rodger Hodgson (Supertramp), Ilse DeLange, Anouk, Thé Lau en Barry Hay. De stijl van Back to Basic kan het best omschreven worden als funky en soulfulmet een scherp randje.

Son Mieux
In december gaat Camiel Meiresonne met zijn band op tour naar aanleiding van het dit jaar verschenen album ‘Faire de Son Mieux’. De titel van het album betekent ‘het beste uit jezelf halen’ in het Frans. De single ‘Nothing’ staat nu in de Radio2 playlist.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Brandalarm ft. MEROL za 19 okt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify