;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Judy Blank, Ruben Annink, Ellen ten Damme en Dandelion
zaterdag 09 nov ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Judy Blank, Ruben Annink, Ellen ten Damme en Dandelion

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Judy Blank
Sinds haar debuut in 2014 speelde zij al op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop. Zij gaat deze week haar nieuwe EP ‘Morning After’ releasen met als single ‘Oh Honey’. Begin volgend jaar is Judy te zien op Noorderslag Eurosonic.

 

Ruben Annink
Hij verkocht razendsnel zijn eerste eigen clubshows uit – zo snel dat er gelijk een nieuwe clubtour is aangekondigd waarmee hij vanaf 28 februari met zijn EP ‘Helderzien’ in grotere zalen staat. Op 23 mei staat hij in Ahoy voor ‘Beste Zangers Live’.

 

Ellen ten Damme
Een zeer veelzijdig dame: actrice, muzikant, zangeres, circusartieste, vamp, componiste, danseres en schrijfster. Op 1 november verscheen haar nieuwe album ‘Casablanca’ en ze is met ‘The Magpie Orchestra’ begonnen met haar tour van 90 shows door het hele land!

Dandelion
Met hun nieuwe album ‘Laika, Belka, Strelka’ introduceert Dandelion de wereld hun country funk: een groovy, lyrische en piano-gedreven sound. Het album brengt een ode aan de Russische ruimtehonden die in de jaren ’50 en ’60 het heelal in werden gelanceerd tijdens de spacerace tegen de Amerikanen.


The Real Thing (UK) za 9 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify