;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Emma Heesters, Van Velzen, Jan Akkerman & Nona
zaterdag 16 nov ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast:

EMMA HEESTERS
Deelneemster van ‘Beste Zangers’, gooit al jaren hoge ogen op YouTube met miljoenen views op haar covers van Rihanna, Ed Sheeran en Shawn Mendes. Zij scoorde direct haar eerste hit met’ Pa Olvidarte’ die zij zaterdag met Rolf Sanchez zingt.

VAN VELZEN
In de 13 jaar na de debuutsingle ‘Baby Get Higher’ verschenen er 5 albums, verkocht hij vele zalen uit, speelde op alle grote festivals en won verschillende prijzen. Nu is hij terug met de nieuwe funky popsingle ‘Opposite Lover’.

JAN AKKERMAN
Jan Akkerman behoort al 55 jaar tot de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Hij heeft zijn negentiende studio album ‘Close Beauty’ uitgebracht. Zijn befaamde en karakteristieke ‘Akkerman-sound’ loopt als een rode draad door de twaalf composities.

NONA
Begin twintig, maar met de stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Haar debuutalbum bevat twaalf nummers, waaronder de eerdere single ‘It’s Alright’ en de nieuwe single ‘Addicted’. Beide nummers zingt zij volgende week in Muziekcafé.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


The Osmonds (USA) za 16 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify