;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2
zaterdag 23 nov ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Suzan & Freek, Blanko, Hannah Williams en Matt Winson

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

SUZAN & FREEK
Met hun 10 eigen liedjes tellende debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ tonen Suzan & Freek aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard spelen ze de hits ‘Als Het Avond Is’ en ‘Blauwe Dag’, maar ook een nieuw nummer ‘Mag Ik Daar Even Stil Bij Staan’.

BLANKO
Jan de Witte is de muzikant, tekstschrijver, componist en producer die bekend werd als lid van de 3JS. Afgelopen april maakte Jan bekend te stoppen bij de 3J’s om zich te gaan richten op zijn eigen band “Blanko”. Zaterdag speelt hij ‘Eternal Bullshit’ en What Is Real?’.

HANNAH WILLIAMS
De Britse soulsensatie Hannah Williams & The Affirmations toert vanaf zaterdag door ons land met haar album ’50 Foot Woman’. Jay-Z benaderde haar zefls met de vraag of hij een van haar tracks mocht gebruiken voor de titelsong van zijn album: ‘4:44’.

MATT WINSON
De Leidse folkband Matt Winson is terug. Na hun succesvolle debuutalbum ‘Woodfalls’, een clubtour door Nederland en de Baltische staten werd het stil rond dit kwartet. De heren hebben echter niet stilgezeten. Op 22 november verschijnt het tweede album ‘Oscillate’.


De Dijk za 23 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify