;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2
zaterdag 30 nov ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast Kraak & Smaak, Lorrèn, Hannah Mae en A.M.Sam

KRAAK & SMAAK
Het Nederlandse dj-/producerstrio Kraak & Smaak is de laatste jaren uitgegroeid tot een grote internationale act. Met hun aangename mix van electronica, funk, disco, pop, house en downbeat staan ze op alle festivals ter wereld. Net is hun 6e album uitgekomen ‘Pleasure Centre’.

HANNAH MAE
Zij was elf jaar toen haar bloed, zweet en tranen terecht kwamen op haar eerste gitaar. Nu 20 schrijft ze liedjes met o.a. Daniel Lohues en Ilse DeLange. Haar nummer ‘Back To You’ staat onder de PLUS-tvreclame.

A.M. SAM
Een van de meest geboekte bands bij de Popronde. Onder de naam A.M. Sam maakt Sam van Hoogstraten indie/popmuziek die hij zelf omschrijft als West Coast-surfliedjes. De single ‘Up In Silver Lake’ is een heerlijk lome zomeravondplaat. 18 Januari staan ze ook op Noorderslag.

Lorrèn
Deze Amsterdamse jazz-zangeres stond al op podia als de North Sea Jazz Club en Paradiso en dit jaar doet ze mee met de Popronde. Twee albums verder brengt ze een nieuwe single uit ‘Fool For The Night’. Dit keer geen jazz, maar pure pop.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Legends of Rock za 30 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify