;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: The Nits, New Cool Collective, Tim Dawn en JB Meijers.
zaterdag 14 dec ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: The Nits, New Cool Collective, Tim Dawn en JB Meijers.

The Nits
Henk Hofstede, Rob Kloet en Robert Jan Stips zijn al 45 jaar onderweg met optredens, concerten en bezig met het maken van albums. Het nieuwste heet ‘Knot’ en bevat 11 songs. Hun tour sluiten de heren op 17 maart af in Carré.

JB Meijers
Hij schreef het nummer ‘Calm After The Storm’ waarmee The Common Linnets (Ilse & Waylon) de 2e plaats bereikten bij het Songfestival in 2014. Eind 2019 en begin 2020 is JB Meijers in de Nederlandse Theaters te zien met zijn solovoorstelling ‘Deltaboy’.

Tim Dawn
‘Walking On A Wire’ en ‘Bite The Bullet’ werden allebei TopSong bij Radio2. Hij wilde rechten gaan studeren, maar backpackend door Australië kwam hij echter tot het inzicht dat muziek het belangrijkste is in zijn leven en werd een succesvol singer-songwriter.

New Cool Collective
Vorig jaar vierde de 8-koppige band met als frontman Benjamin Herman hun 25 jarig bestaan. Nu alweer het 21ste album, Dansé Dansé, een dansbare mix van 80’s drumcomputers, quirky synths en Afrikaanse ritmes.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


40UP | The Big Bang za 14 dec ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify