;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Johnny de Mol, Ruud Hermans en de Edwin Evers Band.
zaterdag 21 dec ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

LAATSTE EDITIE VAN 2019!
Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Johnny de Mol, Ruud Hermans en de Edwin Evers Band.

Edwin Evers Band

Zijn 13-koppige band komt een uur lang spelen, waaronder natuurlijk hun nieuwe single ‘Altijd Kerstmis’ en ook een aantal klassiekers uit de Top 2000.

Ruud Hermans

Hij werd dit jaar de winnaar van The Voice Senior. Zaterdag speelt Ruud zijn nieuwe single ‘Everybody Falls In Love Again’ én zijn nummer 1 hit uit 1975 ‘Somewhere Between’.

Johnny de Mol

Johnny verlengt zijn theatershow ‘Hier Is De Mol’ met 25 voorstellingen in 2020. In november kwam het nummer ‘Mama’ van de show uit met behorende videoclip. Johnny noemt het een ode aan de powervrouw.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard za 21 dec ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify