;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Barry Hay & JB Meijers, Rob Dekay en DeWolff
zaterdag 18 jan ‘20
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Barry Hay & JB Meijers, Rob Dekay en DeWolff

Barry Hay & JB Meijers

Afgelopen november verscheen het eerste album van deze twee grote talenten met hun favoriete liedjes waar zij geheel eigen versies van hebben gemaakt. Ze bleken een enorme klik te hebben en zoals JB het verwoord: “‘For You Baby’ is voor ons veel meer dan een plaat. Het is een ode aan onze vriendschap.”

Rob Dekay

Hij maakt eigenzinnige, Nederlandstalige en soulvolle country-pop. Na een zomer vol festivaloptredens (o.a. op Concert At Sea, Royal Park en Tuckerville) werkt hij aan een nieuw studioalbum. Dat komt eind april, nu is er eerst de single ‘Laat Los’. Rob zit ook nog in de nieuwe serie ‘Wie Is De Mol?’.

DeWolff

Het dertiende album ‘Tascam Tapes’ van deze rockband is vorige week gereleased, net als de single, met videoclip, ‘Nothing’s Changing’. De Europese tour van de broers Van de Poel en Robin Piso start op 17 februari in Parijs.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Queen - 50 Years Anniversary tour, by Vipers (IT) za 18 jan ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify