;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Van Dik Hout, Roosbeef en Dennis van Aarssen
zaterdag 08 feb ‘20
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Van Dik Hout, Roosbeef en Dennis van Aarssen

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Van Dik Hout
Van Dik Hout is al 25 jaar een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop en vierde dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles én een ‘Best Of’ compilatie-album. De single ‘Eén Nacht Eeuwigheid’ werd TopSong op NPO Radio 2.

Roosbeef
De band, opgericht in 2005 door zangeres Roos Reebergen en drummer Tim van Oosten, brengt hun achtste album Lucky uit. De eerste single ‘Menselijke Mensen’ bezingt de ongepolijste mens en is tegelijkertijd een afscheid aan de jeugd.

Dennis van Aarssen
Vorig jaar won hij The Voice Of Holland. Dennis voelt zich het meest thuis in de jazz met als voorbeelden Frank Sinatra en Michael Bublé. De single, geschreven door Jan Tekstra, ‘Doing Alright’ staat op zijn debuutalbum ‘Forever You’.


Classic On Tour za 8 feb ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify