;
Avrotros Muziekcafé Het live muziekprogramma van NPO radio 2 met: Ruth Jacott, Floor Jansen en Ruben Hein & Nationaal Jeugd Jazz Orkest
zaterdag 25 jan ‘20
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast:

FLOOR JANSEN
Floor is internationaal een megaster als zangeres van de Finse metalband Nightwish en heeft net de Popprijs 2019 gewonnen! Het duet uit de ‘The Phantom of the Opera’ van Floor Jansen en Henk Poort in de “Beste Zangers” staat zeker bij iedere kijker/luisteraars in het geheugen gegrift.


RUTH JACOTT

Met de hits als: Hartslag, Vrede, Leun Op Mij, Ik Ga Door en Blijf Bij Mij en ander verrassend repertoire toert Ruth Jacott met haar band en backingvocals in de maanden februari en maart door het hele land.

RUBEN HEIN & NATIONAAL JEUGD JAZZ ORKEST
Ruben is artistiek directeur bij het Nationaal Jeugd Jazz Orkest en gaat met hen op tournee. Het programma belooft een spannende mix van pop & jazz met een symfonisch randje te worden, wat ook te horen zal zijn op de EP ‘Mosaic’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Open Podium zo 26 jan ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify