;
AvroTros Muziekcafé Deze week met Joe Buck, Nona en Rachèl Louise
zaterdag 31 okt ‘20
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Grote zaal + Kleine zaal

Zaterdag 31 oktober ontvangt Carolien Borgers bij  het AvroTros Muziekcafé Joe Buck, Nona en Rachèl Louise.

De deuren gaan weer open voor een klein publiek, via reserveringen en uiteraard coronaproof. We zien je graag bij het Muziekcafé in De Vorstin!

Kun je niet komen, laat dit dan uiterlijk vrijdag 30 oktober vóór 15.00 uur weten via 035 – 6215841 of info@devorstin.nl.

Joe Buck

In opdracht van een paar reclamemakers schreef hij het liedje ‘The Way You Take Time’ voor een prachtige supermarkt-commercial. Hij schreef het nummer samen met Simon Leferink. En dit werd een NPO Radio2 Topsong. Zijn nieuwe album ‘White Roses’ is vorige maand verschenen.

Nona

Volgend jaar staat Nona al geboekt voor Pinkpop. Soul is haar genre en ze heeft vorig jaar haar debuutalbum ’Nona’ uitgebracht met nummers als ‘It’s Alright’ en ‘Givin’ It All’, die meteen op de Radio2 playlijst kwamen te staan. Zaterdag hoor je haar nieuwste nummer ‘Forever Yours’.

Rachèl Louise

Rachèl speelde in het voorprogramma van James Morrison, Brooke Fraser en Jon Allen. Was mee op tour met Dotan en vormt samen met Elske DeWall en Krystl de The Bluebirds. Als singer/songwriter/producer maakt ze ook haar eigen nummers. Na ‘I Get High’ is er nu de nieuwe single ‘LION’.


AvroTros Muziekcafé za 7 nov ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify