AVROTROS Muziekcafé Deze week met Nona, Son Mieux en SERA
zaterdag 25 jun ‘22
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Deze zaterdag hoor je Nona, Son Mieux en SERA in Muziekcafé live op NPO Radio 2 en jij kunt hier bij zijn!

Binnen is er plaats voor 200 personen van tien jaar of ouder (let op: vol=vol), dus wil je er bij zijn? Dan zien we je graag verschijnen in De Vorstin!

Deze week zijn er optredens van:

Son Mieux

Wat in 2015 begon als een éénmansband van Camiel Meiresonne is inmiddels uitgegroeid tot het zevenkoppige Son Mieux zoals we die nu kennen. De band weet als geen ander hoe ze het publiek mee kunnen krijgen, iets wat ze afgelopen weekend meer dan bewezen op een uitzinnig Pinkpop. Laatst zijn ze beloond met een Edison voor het album The Mustard Seed. In het verlengde van deze plaat is meer nieuwe muziek uitgekomen: de single (en intussen ex-TopSong!) Multicolor zorgt voor een hele fijne soundtrack van deze zomer.

Nona

Nona behoort intussen tot een van de vaste gezichten op NPO Radio 2: met haar rauwe stem pakt ze de ene na de andere TopSong. De vorige keer dat ze langs kwam bij Muziekcafé ontving ze een Gouden Award voor Forever Yours, een track die nu ook te horen is op Nona’s nieuwe album: No Tears In My Champagne. Het tweede album van de zangeres gaat over liefde in al haar gruwel en glorie. We horen een meer zelfverzekerde Nona met een vernieuwende en eigen soulpop en edgy hiphop sound.

SERA

Begin dit jaar verovert Instagram- en TikTok-ster SERA een heleboel harten bij NPO Radio 2. Haar single Take A Chance wordt TopSong en deze komt ze dan ook graag live in Muziekcafé spelen. A.s. zaterdag komt ze terug! Ze heeft nieuwe muziek om te laten horen, SERA’s 3e single: She Kissed Me First. Het liedje gaat over twee vrouwen die verliefd worden en ze wil “met deze track vooral duidelijk maken dat je in de liefde niets aan moet trekken van wat de buitenwereld vindt.”


Plzier Entertainment - Hairspray za 25 jun ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify