AVROTROS Muziekcafé Deze week met RONDÉ en MEAU
zaterdag 01 okt ‘22
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Deze zaterdag komen RONDÉ en MEAU optreden in Muziekcafé vanuit De Vorstin!

Binnen is er plaats voor 200 personen van tien jaar of ouder (let op: vol=vol), dus wil je er bij zijn? Dan zien we je graag verschijnen in De Vorstin!

Deze week zijn er optredens van:

RONDÉ

RONDÉ ontstaat in de lente van 2014 uit een schoolopdracht van de Herman Brood Academie. Nu acht jaar later hebben ze flink naam gemaakt in de Nederlandse popindustrie en heeft RONDÉ hit na hit te pakken. De afgelopen periode heeft voor veel verandering gezorgd bij de band. Na het vertrek van bandlid Adriaan moest er een knoop worden doorgehakt: valt de band nu uit elkaar of verder als viertal? De band groeit nog sterker naar elkaar toe en vonden een gevoel van urgentie terug. Dat resulteerde in nieuwe muziek. Afgelopen week is de nieuwe single Bright Eyes uitgekomen, een nummer met een rocky sound.

 

MEAU

In het najaar van 2021 kwam haar single Dat Heb Jij Gedaan uit deze werd in november TopSong op NPO Radio 2. Het nummer kwam als nieuwkomer in de Top 2000 te staan op plek 1298. Vervolgens ging het heel snel met de carrière van MEAU. Ze speelde dit jaar onder meer op Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop! Nu is daar haar nieuwste single Blijven Rijden. Ook deze track is direct TopSong geworden op NPO Radio 2. Zaterdag is ze te gast in Muziekcafé.


Thijs Boontjes zo 2 okt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify