;
AVROTROS Muziekcafé met o.a. Elske deWall Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 22 apr ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek |

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week op de bühne: Elske DeWall, Oliver Alexander, Teske en Edsilia met Re-play.

Elske DeWall
3 Miljoen kijkers zagen Elske in de rol van Maria in “The Passion”. Het nummer ‘Heb Het Leven Lief’ van Liesbeth List, dat ze daar zong staat nu op 1 in de iTunes Top 100 en komt op single uit.

Edsilia Rombley & Re-play
Edsilia Rombley brengt samen met de band Re-play een single uit. Het nummer heet ‘Wat je doet met mij’. Geschreven door haar man Tjeerd Oosterhuis kort na de geboorte van hun dochtertje.

Oliver Alexander
Na zijn studie bedrijfskunde koos hij ook voor de opleiding singer/songwriter aan het Berklee College of Music in Boston. Het nummer ‘Horizon’ was de voorloper van zijn debuutalbum. De tweede single wordt Slippin’.

Teske
Ze schrijft en zingt al zolang ze zich kan herinneren. In 2009 begon ze haar eigen YouTube-kanaal met food-, muziekvideo’s en vlogs. Haar 1e single ‘Rewritten’ werd meer dan een miljoen keer bekeken. Haar nieuwste single heet ‘Oesters & Champagne’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Her Majesty za 22 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify