;
AVROTROS Muziekcafé met o.a. Omri Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 06 mei ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek |

Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2. Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Krystl, Omri Tindal, Milo Meskens en Ivar.

Krystl
Haar nieuwe single ‘Losing My Head’ werd op de dag van meteen door Radio 2 uitgeroepen tot TOPSONG. Krystl werd in de show “Aan de Slag” van Bart Arens verrast met dit nieuws. We kennen haar natuurlijk van haar hit ‘Golden Days’.

Omri Tindal
Singer/songwriter/danser Omri trok 2 jaar door de theaters met de groep ‘Soul Brothers’. Stond vervolgens in TVOH en was te zien in de musicals Jersey Boys en Dreamgirls. Hij speelde een van Jezus’ discipelen in The Passion 2016 en in The Passion 2017 was hij Petrus.

Milo Meskens
Milo werd bekend via het programma De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Hier krijgen jonge, onbekende talenten de kans om zich te tonen aan het grote publiek. De debuutsingle ‘Here With Me’ werd Hotshot op Studio Brussel. Zijn nieuwe nummer/videoclip is ‘New Beginning’.

Ivar
Op 20 april presenteerde Ivar (zanger/gitarist van Kraak & Smaak) zijn solo-album ‘Shorelines’. Twee tracks van het album zijn al uitgebracht ‘Untiteld Hymn’ en ‘Betterman’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


40UP za 6 mei ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify