;
AVROTROS Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 13 mei ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek |

Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2.
Alle voorspellingen duiden er op dat OG3NE met hun liedje ‘Lights And Shadows’ een hele grote kans maakt om de finale van het Eurovisie Songfestival te bereiken. Donderdag, na de 2e halve finale, weten we het pas zeker. En als dat zo is, dan presenteert Daniel Dekker a.s. zaterdag de uitzending van Muziekcafé vanuit Kiev, Oekraïne. Als Lisa, Amy en Shelly onverhoopt niet naar de finale gaan, dan ontvangt Corné Klijn op 13 mei in De Vorstin de volgende gasten: Venice, Wouter Hamel, Midas en The Down Brothers.

Venice
Venice is de Amerikaanse folk/country-rock-band, bestaande uit de broers/neven Kipp, Mark, Michael en Pat Lennon, die altijd veel succes heeft in Nederland. ‘Into The Morning Bleu’ is hun 13e album!

Wouter Hamel
In 2007 kwam de eerste CD ‘Hamel’ van deze jazz-vocalist uit. Dit album won o.a. de Zilveren Harp en werd ook in Japan uitgebracht. In Japan en Korea wordt hij op handen gedragen. Zijn nieuwe album heet ‘Amaury’ met de single ‘Hey Now’.

Midas
Zanger/gitarist Midas begon op zijn twaalfde met het maken van muziek. Hij speelde in rockband The Fudge en was ‘special guest’ bij de tour van de The Common Linnets in 2015. Zijn debuutalbum ‘Heavy Moon’ is nu uit.

The Dawn Brothers
Deze jonge kliek vrije vogels laat zich inspireren door vertakkingen als blues, gospel en sixties rock. Over hun debuutalbum ‘Stayin’ Out Late’ zeggen zij zelf: “We play the old souls from the future.”

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Rock-A-Oke za 13 mei ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify