;
AVROTROS Muziekcafé met o.a. BLØF Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 20 mei ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2.
Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week op de bühne BLØF, Leif Vollebekk en NAX.

Special BLØF
‘Aan’, het twaalfde studio-album van BLØF bestaat uit 14 nieuwe songs. De keuze voor de producers, de toevoeging van een bonte mengeling aan strijkers, blazers, beats en afwijkende sounds maken ‘Aan’ een andere plaat dan alle voorgaande BLØF-platen.

Leif Vollebekk
‘Twin Solitude’, het 3e album van de Canadese singer/songwriter Leif Vollebekk, bevat tien delicate en uitgestrekte nummers met teksten die rechtstreeks uit zijn hart komen. De single ‘Elegy’ staat op de Radio2 playlist.

NAX
Hij was de leadzanger/gitarist van de band The New Shining’ (Can’t make up my mind). In 2014 besloot hij alleen verder te gaan en brengt vrijdag zijn soloalbum ‘Heart Fire Home’ uit. De eerste single heet ‘Sing Me A Song’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Diesel za 20 mei ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify