;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 13 jan ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.
In deze editie van Avrotros Muziekcafé: Frank Boeijen, Nana Adjoa en Wulf.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Frank Boeijen
Op 26 januari 2018 presenteert Frank Boeijen zijn nieuwe album Palermo. Een geheel van twee cd’s en een boek met in totaal 17 nieuwe liedjes. De liedjes geven betekenis aan een veilige haven, een vertaling van het Italiaanse woord Palermo.

Nana Adjoa
Nana stond al vaak op het podium van Muziekcafé, o.a. als bassiste en backing vocals in de bands Sue The Night, A Polaroid View en Janna Schra. Haar EP ‘Down At The Root Part 1’ is net uit en ze staat deze maand op Eurosonic Noorderslag.

Wulf
Deze week is hij verkozen tot Topsong op Radio2 met zijn nieuwe single ‘All Things Under The Sun’. (Hij was de stem achter de monsterhit ‘Summer On You’ van Sam Feldt en Lucas & Steve). Ook Wulf staat op Eurosonic Noorderslag


Ground Control - David Bowie Tribute za 13 jan ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify