;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Kris Berry Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 03 jun ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
gratis €0
muziek |

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Kris Berry, Midas, Wulf en The Dawn Brothers.

Kris Berry
Zij werd in 2011 uitgeroepen tot het eerste Radio 6 Soul & Jazz talent. Het nieuwe album ‘Berry Street’ is de opvolger ‘Marbles’ uit 2012. Kris Berry bracht ook samen met Perquisite het succesvolle album ‘Lovestruck Puzzles’ uit.

Wulf
Hij is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt featuring Wulf. Nu debuteert Wulf als soloartiest met de single ‘Mind Made Up’: een positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten.​

Midas
Het nummer ‘TV On Demand’ is de eerste single van het album ‘Heavy Moon’ van deze zanger/gitarist. Hij maakt (power)pop met folk-invloeden en was in 2015 al special guest tijdens de club tour van The Common Linnets.

The Dawn Brothers
‘Stayin’ Out Late’ is het debuutalbum van deze heren die zelf zeggen: “We play the old souls from the future’. Deze jonge kliek vrije vogels laat zich inspireren door vertakkingen als blues, gospel en sixties rock.Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


The Beatles Revival za 3 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify