;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Daniël Lohues Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 10 jun ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek |

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.

Daniël Lohues, JW Roy, Handed en Roxeanne Hazes komen op zaterdag 10 juni optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker.

Daniel Lohues
‘Moi’ is de titel van het nieuwe album van Daniël Lohues. Het album bevat een greep uit de nummers die hij de afgelopen tijd maakte aan zijn keukentafel in Erica. “Het is als een dagboek”, zo zegt hij zelf.

Roxeanne Hazes
‘Ik Was Toch Je Meisje’ is de single van het eerste solo album van Roxeanne. Zij stond al vele malen op het podium met muziek van haar vader, maar begon twee jaar geleden met het schrijven van eigen nummers.

JW Roy
Hij wordt alom gezien als dé vertolker van americana in Nederland. Ruim 20 jaar geleden begonnen met schrijven en zingen in het Engels, toen even liedjes in het Nederlands en nu weer terug naar het Engels. Zijn nieuwe nummer heet ‘Keep It Simple’ (feat. Lea Kliphuis).

Handed
Handed is de band rondom Stef Classens, winnaar in 2014 van De Beste Singer Songwriter van Nederland. Donkere gitaarpartijen, grote drums en stuwende synths hoor je in het nieuwe nummer ‘Hold On To Me Brother’.Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Splitsing & Jazzpolitie za 10 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify