;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Gers Pardoel Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 17 jun ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek |

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week op de bühne: Gers Pardoel, Radio Eliza, Voltage en Thijs Boontjes Dans- en Show-orkest.

Gers Pardoel
Zijn hits zijn alom bekend en bijna iedereen kan ze meezingen, denk maar aan ‘Ik Neem Je Mee’ en ‘Bagagedrager’ Zijn nieuwe single heet ‘Anne’, een cover van Clouseau. Zaterdag hoor je hoe dat zo gekomen is.

Radio Eliza
In de chatroom van een radiostation uit Prilep, Macedonië, vinden zes jongens elkaar en vormen een alternatieve electropopsound band. ‘Give Me Attention’ is de nieuwe single en 30 juni spelen ze op Concert at Sea.

Thijs Boontjes Dans- en Show-orkest
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest is een kruising tussen Herman Brood en Andre Hazes. Een Nederlandstalige rockband. ‘Casablanca’ is de nieuwe single (met Arjan Ederveen in de clip) en ze staan 16 juli op de Zwarte Cross.

Voltage
Voltage, opgericht door frontman Dave Vermeulen , is een 70’s rock band. Ze stonden al in de voorprogramma’s van Status Quo, John “Rhino” Edwards en John Coghlan. De EP ‘UpThe Road’ is uit.


Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


40UP za 17 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify