;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Alain Clark Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 24 jun ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek |

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week op de bühne: Alain Clark, Roosevelt, Yentl en Blackbird.

Alain Clark
We hebben al een tijdje niks gehoord van Alain Clark, maar hij is eindelijk terug met de single, ‘Kiss You The Same’, die meteen Radio2 Topsong werd. Met zijn Amerikaanse platenlabel wordt er hard gewerkt aan een album.

Blackbird
Blackbird is het alter ego van singer-songwriter Merel Koman. ‘Wicked Song’ is haar 1ste single geproduceerd door Paul Willemsen, die eerder werkte met onder meer Beans & Fatback, Lefties Soul Connection en Ruben Hein.

Roosevelt
Vanaf 1 juni tourt deze Duitse singer/songwriter/producer door de hele wereld met zijn electropop debuutalbum “Roosevelt’ uit 2016. De laatste single hiervan is ‘Moving On’.

Yentl
Zij heeft haar droom eindelijk waar gemaakt. De pop/country EP ‘The Beginning of Me’, geproduceerd in Nashville, met de 5 door haar zelfgeschreven liedjes op de ukele, is 13 juni uitgekomen.


Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Clash of the Coverbands za 24 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify