;
AVROTROS Muziekcafé met o.a. Jeangu Macrooy Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 16 sep ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze keer met Jeangu Macrooy, Jaimi Faulkner, Voltage en Kita Menari!

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Jeangu Macrooy
Hij verliet 3 jaar geleden het Conservatorium in Paramaribo; verhuisde naar ons land en had meteen succes met ‘Gold’, dat gebruikt werd voor de commercial van ‘Game of Thrones’. Rasechte soul op zijn nieuwe album ‘High On You’.

Jaimi Faulkner
De Australische singer-songwriter Jaimi Faulkner staat bekend om zijn combinatie van briljant gitaarspel en een warme soulstem, waarmee hij moeiteloos blues, country, soul en folk omsmelt tot een hitgevoelig mengsel.

Voltage
Hun nieuwe album heet ‘Around The Bend’. Frontman Dave Vermeulen:”Songs over hoe we vrienden zijn geworden, verlies van dierbaren, de late en lange ritten terug naar Brabant na optredens en andere persoonlijke verhalen. En natuurlijk een gezonde dosis Rock ’n Roll.”

Kita Menari
Deze Indie-pop band, opgericht op 5 mei, is meteen al uitgeroepen tot de Radio2 Nieuwe Naam met het nummer ‘Young Lovers’. Kita Menari betekent in het Maleisisch “Wij dansen” en staat symbool voor bewustwording.


Next Generation za 16 sep ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify