;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Roxeanne Hazes Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 28 okt ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week met minder niemand minder dan Roxeanne Hazes, The Royal Engineers, Yori Swart en Sue the Night!

Roxeanne Hazes

‘Ik Was Toch Je Meisje’ is de single van het eerste solo album ‘In mijn bloed’ van Roxeanne. Zij stond al vele malen op het podium met muziek van haar vader, maar begon twee jaar geleden met het schrijven van eigen nummers.

The Royal Engineers

Deze Utrechtse band heeft een heel eigen repertoire vol catchy popliedjes opgebouwd en heeft net een tour in Spanje achter de rug. Morgen is de release van het album ‘Rock ’n Roll Will Never Let You Down’ in De Helling in Utrecht.

YORI

Yori Swart, sinds haar eerste album in 2012 diep geworteld in de pop en de Amerikaanse folk, maakt met haar nieuwe album ‘September’ haar reputatie als één van Nederlands grote poptalenten volledig waar.

Sue the Night

‘Morning Paper’ is de nieuwe single, na de nummers ‘The World Below’ en ‘Mind Dear’, van het album ‘Wanderland’ waarmee ze in november gaan touren. Eerst in Duitsland en vanaf de 18e in ons land.


Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


The Kik za 28 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify