;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Bökkers Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 04 nov ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze editie met niemand minder dan Bökkers, The BlueBirds, Myles Sanko en Ricky Koole met Ocobar.

Bökkers

Op 3 november komt het nieuwe rock-album ‘Schorum uut De Schiettente’ uit met als single ‘Svetlana’ en de volgende dag beginnen de mannen aan hun theatertour om te eindigen, op 29 december, in de Grote Zaal van Paradiso.

The BlueBirds

Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste americana en country songs én schrijven hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals de nieuwe single ‘Nothing On Me’.

Myles Sanko

Deze Ghanees/Britse singer/songwriter bracht vorig jaar z’n album ‘Just Being Me’ uit. Hij stond in het voorprogramma van Gregory Porter en verkocht Paradiso uit. Deze maand begint hij aan een eigen Europese tour die in ons land begint.

Ricky Koole met Ocobar

‘December’ is de nieuwe single van het album ‘Me And Tennessee’ van Ricky Koole with Ocobar. Op de CD staan eigen nummers en een aantal country- en soulklassiekers. Met Cok van Vuuren, Bart en Rob Wijtman staat ze in de theaters met de gelijknamige show ‘Me And Tennessee’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Dansfeestje za 4 nov ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify