;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Happy Camper Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 11 nov ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week: niemand minder dan Happy Camper, Leonie Meijer, Michael Prins en Son Mieux!

HAPPY CAMPER
Nieuwe plaat, nieuw geluid en een nieuw gezicht. Het derde album Gravity verscheen op 27 oktober en in december gaat de band op tour langs de Nederlandse clubs. Met op deze plaat in de gelederen de vocalisten Kris Berry, Marien Dorleijn (Moss) en Emil Landman.

LEONIE MEIJER
Ze presenteert haar vierde, deze keer een volledig Engelstalige, CD NJ123 waarop ook een aantal eigen geschreven stukken zoals ‘Here’, ‘Home’, Miles Miles Miles’ en ‘Live Goes On’. Met het programma ‘HIER.’ staat Leonie tot eind december in de theaters.

MICHAEL PRINS
In 2013 won hij de finale van het tv-programma ‘Beste Singer-Songwriter van Nederland’. De single heet ‘She Makes These Streets Look Like A Hollywood Town’. Het is de single van zijn nieuwste plaat: It’s Murder, Guilty Of Killing Sweet Emotion.

SON MIEUX
Verkozen tot NPO Radio 2 ‘Nieuwe Naam’. Son Mieux begon in 2015 als soloproject van Camiel Meiresonne, die eerder als toetsenist speelde in Soul Sister Dance Revolution en als zanger in All Missing Pieces. Vooruitlopend op het debuutalbum de single ‘Hiding’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Kim Wilde za 11 nov ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify