;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Steffen Morrison Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 18 nov ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week: niemand minder dan Steffen Morrison, Nicole Atkins, Hans Hanneman en Stephanie Struijk!

Steffen Morrison (Radio2 Nieuwe Naam)
Het zijn artiesten als Steffen die het oude soulgeluid weer tot leven brengen en er een nieuwe, eigen draai aan geven. In januari verscheen al zijn zeer aanstekelijke single ‘All For You’, die hij opnam met Tjeerd Oosterhuis. Hij is R2 Nieuwe Naam geworden met de single ‘Old Enough To Know Better’.

Nicole Atkins
Deze Amerikaanse singer/songwriter is één dag in Nederland voor een concert in de Q Factory, maar komt ’s middags eerst even bij ons langs. ‘Goodnight Rhonda Lee’ is haar nieuwste album dat in juli van dit jaar uitkwam. Dit is ook de titeltrack die zij samen met Chris Isaak componeerde.

Hans Hannemann
De liedjes van deze Groningse singer/songwriter in de stijl country/americana klinken als muziek uit de jaren ’70, maar de zelfgeschreven nummer zijn origineel met sterke teksten en pakkende melodieën. Zijn nieuwe single heet ‘Josie Don’t Stop Dreaming’.

Stephanie Struijk
In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika. In haar nieuwe theatershow staan naast de muziek van de roadtrip ook nieuwe liedjes centraal. Eén daarvan is de single ‘Daar’. Het is een voorbode op het album dat in april 2018 zal verschijnen.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Average White Band za 18 nov ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify