;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Alain Clark Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 25 nov ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week: niemand minder dan Alain Clark, Moon en Naaz!

Alain Clark

De single ‘Bad Therapy’ is de titeltrack van het album dat deze week verschijnt. Hij werkte aan de nieuwe muziek in zijn studio’s in Los Angeles en Amsterdam en bracht in juni als voorloper de hitsingle ‘Kiss You The Same’ uit.

Maan

Na in 2016 TVOH gewonnen te hebben, gaat het goed met Maan. Ze heeft de EP ‘AM’ uit gebracht en deze week komt de EP ‘PM’ uit. Samen vormen ze het album ‘AM/PM’. Op 1 december begint Maan aan de ‘AM/PM Clubtour’. De single is ‘Me’.

Naaz

Begin dit jaar heeft de debuutsingle ‘Words’ van deze Koerdische zangeres 6,5 miljoen plays vergaard en bracht haar naar internationale showcasefestivals als The Great Escape, Reeperbahn en Eurosonic, Haar tweede single is ‘Up To Something’.


Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Ruben Hoeke - RH 25 years on tour za 25 nov ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify