;
AVROTROS muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 02 dec ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Zaterdag 2 december is het weer tijd voor een nieuwe editie van Avrotros Muziekcafé met Daniël Dekker! Deze keer een diverse lineup met niemand minder dan Najib Amhali, The KIK, Alex Roeka en Jasper Erkens!

Najib Amhali
‘Do (van Re Mi Fa Sol)’ is het eerste Nederlandstalige album van Najib. Afwisselende songs waarin hij met een grote knipoog de maatschappij op de hak neemt. Met de band Plus Supportact speelt hij zaterdag ‘Alles Komt Goed’ en ‘Curacao’.

The KIK
Op 1 december begint de theatershow ‘Hertaalt!’ waarin zij een selectie laten horen uit het gelijknamige album vol bekende hits in een nieuw Nederlands jasje met de single ‘Ik Sta Klaar Voor Jou’ (I’ll Be There For You van The Rembrandts).

Alex Roeka
In het jaar waarin Alex Roeka zijn zilveren jubileum viert, komt de zanger/songschrijver met het album ‘En Toen Ineens’. Hierop heeft hij de meest dierbare nummers van zijn eerste zeven albums opnieuw gearrangeerd en opgenomen. ‘Wil Je Voorzichtig Zijn’ heet de eerste single.

Jasper Erkens
Jasper is een Vlaamse singer-songwriter. Op 17-jarige leeftijd stond hij al in het voorprogramma van Adèle in België. En op haar advies ging hij in Londen studeren. Hij heeft 2 jaar aan zijn nieuwe album geschreven en geschaafd, maar nu is er dan ‘Drawing A Line’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


OH BOII! za 2 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify