;
AVROTROS muziekcafé met o.a. Triggerfinger Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 09 dec ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. In deze editie van Avrotros Muziekcafé: Triggerfinger, My Indigo, Ruben Hein en Jacob Banks!

TRIGGERFINGER

Na vier studioalbums en jaren van intensief toeren was het tijd voor iets anders. Colossus het nieuwe album van Triggerfinger, met daarop de cocky nieuwe single ‘Flesh Tight’, biedt smerige gitaarriffs, meefluitbare refreinen, feestelijke glamrock en desoriënterende froomigheid.

Jacob Banks

Hij is de eerste ongetekende artiest ooit die op BBC Radio 1’s Live Lounge mocht spelen. Jacob Banks, de Britse singer-songwriter bekend van onder andere ‘Chainsmoking’, heeft een nieuwe prachtige single met inmiddels al meer dan 3 miljoen hits op Spotify: ’Unknown (To You)’.

MY INDIGO

‘My Indigo’ heet het eerste gelijknamige nummer van Sharon den Adel’s soloproject. Twintig jaar lang was ze op tour met de succesvolle Nederlandse metalband Within Temptation. Ze had even een rustpauze nodig, maar kreeg in deze tijd de inspiratie om liedjes voor zichzelf te schrijven.

RUBEN HEIN

De EP heet Everything I Say en is de voorloper van het album Groundwork Rising waar hij vier jaar aan gewerkt heeft. Deze week is de gelijknamige single tevens NPO Radio 2 Top Song. In die tussentijd werd hij vader; toerde met FINK door Europa; stond met hem op Lowlands en het Sziget-festival en had zijn wekelijkse show op NPO Radio 6.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


LEGENDS OF ROCK Tribute Festival za 9 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify