;
AVROTROS Muziekcafé met o.a. Paul de Munnik Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 16 dec ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. In deze editie van Avrotros Muziekcafé: Paul de Munnik, Sarah-Jane, Emil Landman en Julia Zahra!

PAUL DE MUNNIK

Maart 2018 komt Paul met een nieuw album ‘Goed Jaar’. Dit is ook de titelsong. Oorspronkelijk ‘It Was A Very Good Year’ van het Kingston Trio uit 1961. Paul vertaalt het verhaal naar zijn eigen leven aan de hand van één liefde.

SARAH JANE

‘Black Magic’ heet de EP van soulzangeres Sarah Jane. In 2014 bracht Sarah-Jane haar eerste single ‘Psychedelic Love’ uit, waarmee ze door Radio 6 uitgeroepen werd tot New Soul and Jazz Talent.

EMIL LANDMAN

Het nieuwe project van songwriter Emil Landman bestaat uit 2 EP’s en heet ‘Vinter & Sommer’. Beide geschreven op het afgelegen Noorse eiland Reinøya. Dit resulteerde in liedjes met een ongrijpbaar, buitenaards karakter.

JULIA ZAHRA

Voorheen Julia van der Toorn, uit team Marco Borsato werd in 2013 winnares van TVOH. Met het nummer ‘Oops…I Did It Again’ van Britney Spears stond ze op 1 in de Single Top 100. Zaterdag solo op gitaar in Muziekcafé met ‘Just An Illusion’ en ‘Blame It All On Me’.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Jamsessie XL za 16 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify