;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 10 feb ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.

Komende zaterdag weer mooie optredens bij Muziekcafé: 3JSJoan As Police Woman & Ernst Jansz live op NPO Radio 2. Benieuwd naar de optredens? Je kunt ze geheel gratis komen bezichtigen.

Ernst Jansz

Ernst Jansz zit 50 jaar in het vak en is de oprichter van Doe Maar. In 2017 festivaloptredens van Doe Maar en de uitgave van De Neerkant, Kronieken 1970 – 1980 Boek en 2 CD’s. Zaterdag bij ons met zijn nieuwe single ‘Ik Was Een Hippie’.

Joan As Police Woman

Joan begint haar Europese tour op 26 februari en staat 1 april in Paradiso. Zij maakt een mix van blues & soul verpakt in intense nummers. Op 9 februari komt het nieuwe album Damned Devotion uit wat naar eigen zeggen donkerder is en vol staat met meer peinzende teksten.

Tony Hadley

De ex-leadzanger van Spandau Ballet is in Nederland voor twee shows. Vanavond speelt hij in de grote zaal van de Vorstin. ‘S middags doet hij vast een voorproefje tijdens Muziekcafé.

The Silverfaces

The Silverfaces zijn terug van weggeweest! De nieuwe EP ‘Death Under The Sun’ is net verschenen. Op 16 maart staan ze tijdens Patat Met in de Vorstin voor een langere show.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Tony Hadley za 10 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify