;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 03 feb ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.
Deze week: Ruben Hein, Tim Knol en KAYAK!

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Ruben Hein
Bijna 4 jaar heeft hij er aan gewerkt. Op 2 februari komt zijn nieuwe album ‘Groundwork Rising’ uit! De eerste voorloper was ‘Everything I Say (Magnolia)’ (ex-Topsong) en deze week kwam ‘Juggler’ uit. In april /mei tourt Ruben door het land.


Tim Knol

Zijn eerste album ‘Tim Knol’ uit 2010 stond 55 weken in de Top 100 lijst. Een jaar later werd hij door collega-muzikanten verkozen tot de beste zanger van Nederland en hij scoorde een hit met ‘Sam’. Na een tijd van bezinning is er nu zijn 4e album ‘Cut The Wire’ dat deze week is uitgekomen en geproduceerd door Anne Soldaat.

 

KAYAK
In 2018 brengt de legendarische symfonische rockband van Ton Scherpenzeel in een nieuwe bezetting een album uit op CD/Vinyl: ‘Seventeen’. Dit is dan het 23ste album sinds hun oprichting in 1972.


LEGENDS of ROCK Tribute Festival za 3 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify