;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 24 feb ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze week zijn dat Chef’Special, Moss en The Brahms. Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

CHEF’SPECIAL
Chef’Special staat 15 december in AFAS Live. Het wordt het laatste concert van de band in 2018 en de afsluiting van de Amigo-tour, dat in het teken staat van het gelijknamige album. Zaterdag spelen ze vier nummers in Muziekcafé waaronder de nieuwe single ‘Nicotine’.

THE BRAHMS
Me And My Damn Dreams heet het album van The Brahms dat op 16 februari is uitgekomen. De single ‘Sleep’ was eind vorig jaar 3FM Megahit en de nieuwe single wordt het openingsnummer ‘I Like To Listen To You Talk’.

MOSS
Met het nummer ‘My Decision’ presenteert deze rockband hun nieuwe album Strike en dit is de vijfde Moss-langspeler in twaalf jaar tijd. De band begint op 30 maart een tour in Antwerpen, gevolgd door een serie shows langs de Nederlandse clubs.


PopPunkFest za 24 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify