;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 10 mrt ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze editie: Jamai, Emil Landman, Claw Boys Claw, The Damned and Dirty

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

Jamai
Op 23 maart komt zijn album Genoeg Te Doen uit. De eerste single, die eind januari uitkwam, was gelijk aan de albumtitel. Nu is ook de tweede single ‘Bodem Van Mijn Glas’ uit.

Emil Landman
‘All The Time’ is de single van de EP Vinter. Deze EP is deel 1 en deel 2 Sommer komt deze zomer uit. Beide EP’s heeft hij opgenomen tijdens twee verschillende seizoenen in Noorwegen.

Claw Boys Claw
Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. ‘Polly Maggoo’ is de eerste single van het nieuwe album It’s Not Me, The Horse Is Not Me – Part 1.

The Damned and Dirty
In 2012, 2013 en 2014 wonnen zij de Dutch Blues Award voor Beste CD. ‘High And Fine’ is de single van hun vijfde album Revelation. Het album is geproduceerd door Mario Goossens van Triggerfinger.


Jamsessie XL za 10 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify