;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 31 mrt ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze keer zijn dat Jim van der ZeeKimberly FransensTHE COOL QUEST & Judy Blank .

JIM VAN DER ZEE

De winnaar van The Voice Of Holland begon al heel jong met gitaarlessen en reisde later met zijn camper heel Europa door om op straat muziek te maken. Jim brengt op 30 maart zijn eerste album uit: Where I Come From met tien nummers van zijn persoonlijke helden.

THE COOL QUEST

Een dynamische jazzy-hiphop band met invloeden uit zowel 90’s hiphop als uit eigentijdse bands (Kyteman, The Roots). ‘Storm’ is de single van het nieuwe album Vivid. Hun Europese tour begint op 4 april in Polen.

JUDY BLANK

In 2014 brengt ze haar debuutalbum When The Storm Hits uit tijdens North Sea Jazz en speelde op diverse festivals, waaronder Lowlands en Songbird Festival. Ze vertrok naar Nashville om haar tweede CD op te nemen. De single ‘Mary Jane’ is de voorloper van ‘Morning Sun’ dat in september uitkomt.

KIMBERLY

Ze begon haar muzikale carrière als klein meisje in professionele musicals als ‘The Sound of Music’ en ‘Annie’. Ze stond in de finale van Idols en tekende bij het label van Armin van Buuren haar eerste single ‘Like A Queen’. Nu heeft zij haar derde single ‘Patient’ uitgebracht en is druk bezig met nieuwe muziek.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


40UP za 31 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify