;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 21 apr ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.

Novastar, Moss, Maaike Ouboter en Eckhardt and The House komen op zaterdag 21 april optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je hierbij zijn? Dat kan, Poppodium De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol

 

NOVASTAR

Na 4 jaar heeft deze Nederlands-Belgische singer/songwriter weer een nieuwe single uitgebracht. ‘Home Is Not A Home’ werd meteen deze week de Topsong bij Radio 2. Op 12, 13 en 14 mei staat hij in de Melkweg in Amsterdam.

 

MAAIKE OUBOTER

Maaike Ouboter, singer-songwriter uit Amsterdam, weet met kwetsbare, kleine Nederlandstalige liedjes haar publiek te raken. Uit het niets scoorde ze een enorme hit met ‘Dat ik je mis’.

Haar eerste album is uit: ‘Vanaf Nu Is Het Van Jou’.

 

MOSS

Indierockband Moss heeft voor het eerst in zijn bestaan een EP uitgebracht. Op ‘Human Heart’ staan vier tracks. De muziek klinkt iets elektronischer dan het vorige album Strike, ‘maar het is nog steeds Moss’, zegt zanger/gitarist Marien Dorleijn.

 

ECKHARDT AND THE HOUSE

‘If You Cannot Talk’ is de single van het album ‘Why Don’t You Dance’. Funky en aanstekelijke vintage pop. Dat is de sound van Eckhardt and the House, het muzikale project van Rik Elstgeest.

 

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Twarres za 21 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify