;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 07 apr ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks vier bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Aanstaande zaterdag staan 3JS, Blaudzun en Cookhouse in de uitzending!

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

3JS
Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte staan in 38 theaters met hun 10-jaar-3JS-show. Alle hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar in één programma. Het is hun tiende theatertour met een tiende album NU.


Blaudzun
UP is de derde CD in de Jupiter-reeks waar Blaudzun sinds het najaar van 2016 mee naar buiten is getreden. De nummers van dit nieuwe album zijn stuk voor stuk geschreven op de piano, zodat de basis van het liedje klopt: een sterke melodie, focus op de zang.

Cookhouse
Cookhouse is een pop/folk band gevormd door de broers Ronald en Jeroen Hendriksen. Love / Lust heet de debuut EP. De heren toerden in maart eerst als voorprogramma van Roxeanne door het land en nu solo met hun eigen promotietour.


Ruben Hein za 7 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify