;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 28 apr ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.
Deze editie: Ellen ten Damme, Pete Philly, Janne Schra en Naaz!

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.

ELLEN TEN DAMME

Ze speelt piano, viool en gitaar, zingt en heeft geacteerd in diverse films. En nu toert ze met legendarische Franse chansons (Piaff, Serge Gainsbourg, Bardot, Jacques Brell) door de theaters met haar album Paris.

PETE PHILLY
Rapper, zanger Pete Philly introduceert zijn nieuwe geluid en dat hoor je terug in de single ‘Come Together’. Hij blaast nieuw leven in het hiphop genre met als resultaat een relaxt en funky nummer waarin zijn soulvolle zang de boventoon voert.

NAAZ
De 19-jarige singer-songwriter/producer Naaz won dit jaar al 2 Edisons: Beste Nieuwkomer en Beste Video (bij haar liedje ‘Words’). Deze week debuteert ze met haar EP ‘Bits of Naaz’. Ze noemt haar muziekstijl “quirkpop”.

JANNE SCHRA
Na Room Eleven en Schradinova maakte ze soloplaten, ging schilderen en trad over de hele wereld op. Ze heeft een Zilveren Harp en Gouden- & Platina-platen. Met haar nieuwe album OK gaat Janne vanaf mei op tour.


Open Podium zo 29 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify