;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 22 sep ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze week zijn Ed Struijlaart, Lakshmi, Emil Landman en Rachel Kramer te gast.

ED STRUIJLAART

Ed’s laatste single heet ‘Guitar’. Dit najaar gaat hij de theaters in met Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran! Een ode aan het instrument dat zijn leven voorgoed veranderd heeft, met liedjes van zijn helden en eigen liedjes. Komende zaterdag live bij Muziekcafé!

LAKSHMI

Haar nieuwe album Siren is een combinatie van gruizige electronica, donkere pop met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Lakshmi noemt het zelf Pop Noir. Vanaf oktober is ze te zien in heel veel theaters en komende zaterdag live te zien én te horen bij Muziekcafé.

EMIL LANDMAN

Gewapend met zijn nieuwe album Vinter // Sommer heeft Emil Landman het wereldrecord ‘Most Shows in 12 Hours’ uit het Guinness Book of World Records verbroken. Vanaf 6 oktober gaat hij op tour in Indonesië, Ierland, Engeland, Frankrijk en staat eind november weer in ons land. Komende zaterdag is hij te gast bij Muziekcafé.

RACHEL KRAMER

Na K-otic, een duet met Lionel Richie in Ahoy, de X-factor en deelname aan The Voice Of Holland, verschijnt volgende week haar solo debuutalbum Home en begint zij meteen aan haar ‘Nashville Night’-theatertour. Naast stukken van dit album komen er liedjes langs uit de serie Nashville en natuurlijk wat ‘gouwe ouwe’. Aankomende zaterdag kun je haar live zien bij Muziekcafé!

Wil je hierbij zijn? Dat kan, De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Tante Joke Karaoke za 22 sep ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify