;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 26 mei ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze week zijn dat WendeJeangu MacrooyDavid Benjamin Music & Slow Pilot.

WENDE

Op 9 maart presenteerde Wende haar nieuwe album Mens, een volledig Nederlandstalige plaat. Op Mens staan de nummers uit Wende’s succesvolle gelijknamige theatervoorstelling uit seizoen 2017/2018. Het album is de opmaat voor een tour langs poppodia, festivals en theaters.

JEANGU MACROOY

Jeangu was dit jaar te zien als Judas in The Passion en is nu bezig met een solo Kerkentour door Nederland. De single ‘How Much I Love You’ is de voorloper van het album dat begin volgend jaar uitkomt.

DAVID BENJAMIN

De eerste twee singles ‘Friends’ en ‘Can’t Get My Head Around Loving You’ van deze Amsterdamse singer-songwriter zijn samen al meer dan tien miljoen keer gestreamd. Deze week bracht hij zijn vierde EP Until The Morninglight uit.

SLOW PILOT

Slow Pilot is de band rond de Belgische zanger-gitarist-songwriter Pieter Peirsman, sinds twee jaar de mannelijke vocalist bij Hooverphonic. De eerste single ‘Anyone’ van het indie-pop album Gentle Intruder werd ook meteen in ons land opgepikt.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Beatles Tribute One After 909 za 26 mei ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify