;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 12 mei ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.

Kovacs, My Indigo, Jasper Steverlinck en Blackbird komen op zaterdag 12 mei optreden in Muziekcafé bij Corné Klijn live te horen op NPO Radio 2. Wil je hierbij zijn? Dat kan!

 

MY INDIGO

Sharon den Adel is al ruim twintig jaar de frontvrouw van Within Temptation, maar de nieuwe liedjes die er uit haar pen vloeiden: atmosferische folksongs met chorale refreinen en veel toms in de drumpartijen, pasten niet erg bij WT. Die staan nu op haar soloalbum My Indigo.

 

KOVACS

De zangeres met de waanzinnige soulstem heeft maanden in Londen gezeten om te werken aan haar nieuwe album Cheap Smell dat op 17 augustus uitkomt. Het eerste geluid verschijnt in de vorm van de single ‘Black Spider’. De NPO Radio 2 Top Song van deze week!

 

JASPER STEVERLINCK

Steverlinck was met zijn band Arid finalist tijdens de Humo’s Rock Rally in 1996. In 1999, 2000 en 2002 stond hij met de groep op Rock Werchter. Tegenwoordig maakt Jasper prachtige luisterliedjes, waaronder z’n nieuwe single ‘Here’s To Love’ die binnen no-time ’t één na meest gedraaide nummer in België was.

 

BLACKBIRD

Merel Koman werd met haar zelf geschreven debuutsingle ‘Wicked Song’ in mei 2017 uitgeroepen tot NPO Radio 2 Nieuwe Naam. De tweede single ‘Lost In The Middle’ werd in januari NPO Radio 2 Top Song. Rauwe, vintage gitaarsounds en filmische strijkers gecombineerd met een stem waarin folk en soul doorklinken. Haar nieuwe single heet ‘The One’.

 

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Gooische Zangers za 12 mei ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify