;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 29 sep ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Aanstaande zaterdag staat er weer een hele mooie line-up voor je klaar: Jett RebelMY BABYNona en Tangarine treden op. Kom gezellig langs!

JETT REBEL 

Jett Rebel heeft een nieuwe single genaamd ‘Perfect Lady’. Dit nummer staat ook op het album 7, waarvan eerder de track ‘Amy’ al gekozen was tot NPO Radio 2 TopSong. 7 komt aankomende vrijdag uit en de dag erna staat hij direct bij ons in Muziekcafé.

MY BABY

De releasedatum van het nieuwe album, Mounaiki – By the Bright of Night van de band MY BABY is 5 oktober van dit jaar. Dan begint ook hun clubtour In the Club door heel Europa. Aankomende zaterdag zijn ze bij ons te gast in Muziekcafé.

TANGARINE

Tangarine heeft eind augustus het nieuwe album Because of You uitgebracht. ‘Lemonade Sky’ is de eerste track van de plaat. De twee broers, Sander en Arnout Brinks, gaan ook nog op tour dit najaar, genaamd Uiteen. Zaterdag zijn ze te bezichtigen bij Muziekcafé op NPO Radio 2.

NONA 

Nona is een 24-jarige zangeres met een uniek rauw stemgeluid. Haar muziek is het best te omschrijven als een mix van soul met blues en hiphop. In juli kwam haar debuutsingle ‘It’s Alright’ uit.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Kovacs za 29 sep ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify