;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 23 jun ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.

Yevgueni, Jennie Lena, The Overslept en Romy Monteiro komen op zaterdag 23 juni optreden in Muziekcafé bij Daniël Dekker. Wil je hierbij zijn? Dat kan, De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

 

Jennie Lena

‘Simple Love’ is de eerste single van haar album ‘It’s Jennie’ dat op 8 oktober uitkomt. De zangeres, die dankzij haar deelname aan The Voice of Holland bekend werd bij het grote publiek, schreef en produceerde de nummers voor dit album zelf.

 

Yevgueni

Deze Belgische muziekgroep maakt Nederlandstalige liedjes geschreven door frontman Klaas Delrue. Hun klank wordt vaak omschreven als poëtische muziek: versmeltingen van kleinkunst, chanson en pop. ‘Hou Het Vast’ is de single van het nieuwe album ‘Tijd Is Alles’.

 

Romy Monteiro

Zij deed mee aan TVOH; speelde de hoofdrol in de musical The Bodyguard; presenteerde verschillende TV-shows; kreeg een Musical Award voor Aanstormend Talent en is jurylid bij het programma ‘It Takes Two’. Ze heeft net de eerste single ‘Stone By Stone’ van haar komende debuutalbum uitgebracht.

 

The Overslept

Is een poprock band uit Hilversum, die in voor-/naprogramma’s van o.a. Simple Plan, Panic! At The Disco en Paramore speelden. Ze blazen old school poppunk nieuw leven in door het genre te combineren met elementen uit de 80’s en hedendaagse rockmuziek. Op 25 mei kwam de EP ‘Signals’ uit.

 

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Funkanizers + Supermoon + Samora za 23 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify