;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 16 jun ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman.

Veldhuis & Kemper

Ze brengen vijf gloednieuwe, persoonlijke liedjes uit op de digitale CD Geloof Ons Nou Maar. De nummers komen uit de gelijknamige voorstelling waarmee het duo tot juni 2019 door Nederland toert. Zaterdag in Muziekcafé met Carel Kraayenhof op de bandoneon bij het nummer ‘Ik Geloof Niet’.

 

Gruppo Sportivo

In 1981 stond de band op de allereerste Parkpop. Dit jaar keert de band op 23 juni terug naar het Haagse Zuiderpark, voor Parkpop Saturday Night met een nieuw album Great. Ze spelen zaterdag de nieuwe song ‘Cruisin’, maar ook de klassieker ‘Beep Beep Love’.

 

Christof van der Ven 

Deze Brabantse indiefolk-artiest woont al jaren in Londen en is ‘touring musician’ bij Bear’s Den, waarmee hij op festivals als Glastonbury, Rock Werchter en Pinkpop speelde. Op 13 april verscheen zijn debuutalbum. ‘Empty Handed’ is de eerste single en titeltrack van het album.

 

Jeremy Olivier

Deze zanger/gitarist komt uit Zuid-Afrika. Hij deed daar mee aan The Voice en deed al optredens met George Benson, Daniel Bedingfield, Jonathan Butler en Oliver Mtukudzi. De wereldwijde release van zijn album Changing World begint deze maand in ons land.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Jeremy Olivier (SA) za 16 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify