;
Avrotros Muziekcafé met Birgit Schuurman, Daniel Docherty en Blue Marble.
zaterdag 24 mrt ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Deze week zijn dat Birgit Schuurman, Daniel Docherty en Blue Marble.

BIRGIT SCHUURMAN

Ze brengt 28 maart voor het eerst in tien jaar een nieuwe CD uit. De zangeres en actrice voelde weer de drang om muziek te maken. Het album heet Fool For Love. Zij noemt het zelf “bitterzoete, filmische popmuziek”.

 

DANIEL DOCHERTY

Deze Schotse singer/songwriter begon ooit zijn carrière als straatmuzikant. Ons land veroverde hij in 2016 op Eurosonic, in de voorprogramma’s van Racoon en Haevn en in Carré. In oktober verscheen het nummer ‘Hold Me’ en nu is er de single ‘Life Is What We Make Of It’.

BLUE MARBLE

Afgelopen najaar maakte Nederland kennis met Blue Marble. Met haar catchy, dansbare pop speelde de Utrechtse band ruim 25 shows tijdens Popronde Nederland. Vlak voordat het rondreizende festival van start ging, bracht ze haar debuut-EP uit waarvan o.a. single “Gems & Gold” veel lovende reacties en airplay opleverde.

 

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Dropkicks 'n Moshpits + zZz za 24 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify