;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 15 sep ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Sue The Night, Jon Allen, Ruben Hein en Rondé komen op zaterdag 15 september optreden in Muziekcafé.

Rondé
Deze indiepop band veroverde Nederland met hun debuutsingle ‘Run’, die meteen goud werd in 2014. Met z’n vijven zijn ze deze zomer in Berlijn neergestreken om te werken aan een nieuw album. ‘Calling’ heet de eerste single hiervan.

Ruben Hein
Na het winnen van ‘Wie Is De Mol’, toerde deze zanger/pianist dit voorjaar al door ons land. In augustus kwam zijn single ‘Eyes’ uit en met ingang van 20 september gaat hij weer op tour met 8 nieuwe ‘Groundwork Rising’-shows.

Sue The Night
Afgelopen week was de release van de akkoestische EP: ’s o f t’, waarmee zij deze maand door Nederland toert. De single hiervan is ‘Wanderer’. De nieuwe song ‘Like Snow’ heeft ze geschreven voor de film ‘Rafaël‘, die op 1 oktober op het Nederlands Film Festival in première gaat.

Jon Allen
Deze Britse folkrockmuzikant, die wij kennen van zijn hit ‘In Your Light’ is de supportact van Dionne Warwick bij haar concerten dit najaar in Engeland. Ook staan ze op 26 september in Carré, maar dat is al uitverkocht. Zijn nieuwste album heet ‘Blue Flame’.

Wil je hierbij zijn? Dat kan, De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Brandalarm | Joost! za 15 sep ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify