;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 20 okt ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Nielson, Jacqueline Govaert en Judy Blank


Wil je hierbij zijn? Dat kan, De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

NIELSON
Hij heeft met het nummer ‘IJskoud’ van zijn album Diamant deze week de NPO Radio 2 TopSong te pakken. Zaterdag zingt hij bij ons drie nummers van dit nieuwe album én zijn allereerste single ‘Beauty & de brains’ uit 2012.

JACQUELINE GOVAERT
In 2015 kwam Jacqueline Govaert met haar eerste theatervoorstelling Zo Zit Dat Dus. Op 24 oktober begint haar nieuwe voorstelling Zo Zit Dat Dus Ook en sluit ze deze tour af in Carré op 31 januari 2019

JUDY BLANK
Judy heeft afgelopen maand haar album Morning Sun gepresenteerd. De eerste single hiervan ‘Mary Jane’ werd in april meteen de NPO Radio 2 TopSong. En ja, ‘Sweet Mary Jane’ is straattaal voor cannabis.

 

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Judy Blank za 20 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify