;
Avrotros Muziekcafé Hét live muziekprogramma van NPO Radio 2
zaterdag 27 okt ‘18
open: 15:30u | start: 16:00u
muziek | Kleine zaal

Daniël Dekker ontvangt wekelijks 4 bijzondere muzikale gasten uit binnen- en buitenland voor een interview en een miniconcert. Van Kane tot Jamie Cullum, van Ilse de Lange tot Guus Meeuwis, van Katie Melua tot Caro Emerald en van Kensington tot Jan Akkerman. Deze week te gast: Causes, Kraak & Smaak, Maurice van Hoek en Electric Company!

Causes
De Londense singer-songwriter Rupert Blackman vond in 2014 zijn bandleden in Utrecht en scoorden meteen een hit met ‘Teach Me How To Dance With You’. Vrijdag verschijnt het nieuwe album en de gelijknamige single ‘Run To Me’.


Kraak & Smaak
Kraak & Smaak bestaat uit Mark Kneppers, Oscar de Jong en Wim Plug. Ze maken muziek in de genres electronica, disco, house, funk en hebben 5 albums uitgebracht. De nieuwe single ‘I’ll Be Loving You’ is een lekkere dansbare track, met daarin nodige soul, feat. Ivar Vermeulen.​


Maurice van Hoek
Het album Traveling Man is volgens de zanger zelf een op en top Americana album geworden. Maar op zijn nieuwe single ‘Losing My Mind’ slaat Maurice een nieuwe weg in en laat hij een grootser, meer pop georiënteerd geluid horen.

Electric Company
De band rond Zac Chapman – geboren in Nottingham, getogen in Nederland – is pure pop. Op het album Love Is More Than a Long Goodbye zweven de liedjes tussen sixties en indiepop in. Zaterdag spelen zij ‘Pieces Of The Puzzle’ van hun debuut CD.

Wil je hierbij zijn? Dat kan, De Vorstin opent om ±15.30 uur de deuren en je kunt gewoon langskomen, maar vol=vol.

Elke zaterdagmiddag. Doors open: circa 15.30u. De uitzendingen zijn tussen 16.00u en 18.00u. Toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Minimum leeftijd voor toegang is 10 jaar.


Gare Du Nord za 27 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify